Hory 2018

Po vánočních prázdninách jsme se necelý týden ohřáli ve škole a už jsme s velkým očekáváním a těšením balili batohy, tašky a chystali lyže, hůlky, helmy a brýle. Letošní lyžařský výcvik proběhl ve dvou termínech, naše třída - 7. C - odjížděla spolu se 7. A v neděli 7. 1. 2018.  Týden jsme strávili v Deštné v Orlických horách, kde nám střechu nad hlavou poskytla chata Květa.
V úvodu kurzu jsme byli rozděleni do tří družstev podle našich lyžařských schopností a pak už jsme si každý den pilně osvojovali nebo zdokonalovali lyžařské techniky. Na svah jsme chodili dvakrát denně - od 9 do 11.30 a pak od 14 do 16 hodin. Věnovali se nám naši instruktoři - paní učitelky Hrubá a Kohoutková a pan učitel Dostál.
Ani večer jsme se nenudili, hráli jsme hry, sledovali filmy, vyřádili se na diskotéce. Ve 22 hodin byla večerka (i když na některých pokojích pak ještě chvíli pokračovaly debatní kroužky, ale nikomu to neříkejte  ).
Sportování a zábavy jsme si užili dostatek, a přestože se někteří z nás po návratu potýkali s nachlazením, na hory určitě budeme vzpomínat jako na super zážitek.
Žáci třídy 7. C

Fotogalerie: Hory 2018