Školní výlety

Konec školního roku ve znamení výletů.

Náš poslední škoní výlet jsme si opravdu užili, čekala nás totiž v jednom dni spousta akční zábavy.  Prvním zážitkem byla laser game, tedy běhání ztemnělými chodbami, skrývání se a střílení po spolužácích (ani pana učitele jsme neušetřili). Naštěstí se bojuje jen pomocí laserových zbraní, člověk si užije spoustu zábavy a adrenalinu a také si docela zasportuje.  A to nás čekala ještě další sportovní aktivita - návštěna JumpParku, kde jsme pod dozorem trenérů skákali na trampolínách, učili se salta, padali do molitanových kostek a nakonec hráli na trampolínách i vybíjenou.
Žáci 9.A

Náš školní výlet spojil trochu poučení se spoustou zábavy. Nejprve jsme navštívili Technické muzeum v Brně. Zúčastnili jsme se programu s názvem Zažij svět nevidomých, kde jsme si mohli sami vyzkoušet, jak obtížný je život bez zraku. Čas nám rychle ubíhal i při zkoušení různých experimentů v technické herně, která byla druhým bodem programu. Poslední částí výletu byla návštěva laser arény, kde jsme měli objednané dvě 15minutové hry. Rozdělili jsme se na družstva, obdrželi vesty a zbraně, statečně bojovali a hlavně jsme si to všechno moc užili.
Žáci 7. B

Cílem našeho výletu byla ZOO Zlín. Strávili jsme zde úžasných pět hodin, prošli si všechny expozice, které jsou věnované jednotlivým světadílům - Afrika, Asie, Austrálie, Amerika. Mnohá zvířata nejsou umístěna v uzavřených výbězích, ale návštěvníci můžou mezi nimi volně procházet - chodili jsme takto třeba mezi klokany - jeden z nich byl dokonce bílý! Nádhera! A největší zážitek  - rejnoci. Ty jsme si mohli pohladit, krmili jsme je a někteří z nás je i pod vodou vyfotili. Super! Na závěr jsme samozřejmě ještě nakoupili spoustu suvenýrů. Na zpáteční cestě jsme se shodli, že ZOO Zlín je určitě skvělá  a že se vyplatí ji navštívit víckrát.
Žáci 6.C a 7.C